≡ Menu
Joep van Os Architecten

Architect Breda, Joep van Os Architecten 06-53682728

Hallo, hoe gaat het? Mijn naam is Joep van Os, architect Breda, en eigenaar en oprichter van Joep van Os Architecten, en als u zich afvraagt:

  • “We hebben een woning op het oog, zijn onze wensen betaalbaar?”
  • “We hebben een optie op een kavel, kunnen we onze droomwoning bouwen?”
  • “Wat kost het als we willen aan- of uitbouwen?”
  • “Kunnen we onze woning helemaal naar wens verbouwen?”

Dan bent u op de JUISTE plek!

Architect Breda, dit is hoe Joep van Os Architecten u kan helpen.

Ik weet uit ervaring dat ieder project baat heeft bij een grondige aanpak waarbij alle variabelen grondig worden bekeken om het project succesvol te maken.

Maar hoe vindt u de tijd voor creativiteit en hoe zoekt u uit wat er allemaal bij komt kijken om een project goed te doorlopen met een drukke baan, misschien een druk bedrijf en alleen tijd op zondagochtend terwijl het de eerste keer is dat u een nieuw huis gaat bouwen of uw huis verbouwt?

In plaats van zelf de complexe ruimtelijke puzzel van wensen, budget, locatie, lichtinval, constructie, bouwtechniek, planning, vergunning en offerte te ontcijferen…

…neemt u gewoon contact op met Joep van Os Architecten en profiteert direct van een jarenlange ervaring op het gebied van architectuur en plan aanpak.

Stuur Joep van Os een email op joepvanos@me.com of bel 06-53 68 27 28

Het leeuwendeel van het ontwerpwerk doe ik, maar het uiteindelijke plan maken we samen. Uw input is zeer waardevol, daarmee maak ik het project ook echt persoonlijk, als een maatpak.

foto: JOSEPH BRIAIRE, PHOTOGRAPHER

foto: JOSEPH BRIAIRE, PHOTOGRAPHER

Joep van Os Architecten is opgericht door Joep van Os. Joep is expert in het oplossen van de complexe ruimtelijke puzzel van de ontwerpvraag.

U komt erachter dat Joep een effectieve en creatieve aanpak heeft om zijn projecten te realiseren. Hij heeft dit de laatste jaren ontwikkeld, en het heeft hem geholpen om deze uitdagende en mooie projecten te maken.

Specifieker betekent dit dat hij de juiste combinatie gebruikt van creativiteit, planning, kostenbeheersing, software, en bouwkunde om uitdagende, ruimtelijke, lichte, luchtige en betaalbare architectuur te maken.

Als u ook meer wilt weten over zijn werkwijze en hoe hij u hier mee kunt helpen, stuur dan een bericht via onderstaand formulier.

Joep van Os studeerde aan de:
Academie voor Architectuur en Stedenbouw (MArch) 2004-2008
Fontys Hogeschool HTS Bouwkunde (ing) 2000-2003
MTS Bouwkunde 1996-2000